Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Συμβούλιο συλλόγου στις 11-11-2009

Πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009. Τα θέματα που απασχόλησαν το ΔΣ ήταν τα παρακάτω.
1. Το υπόμνημα που πρόκειται να αποσταλεί στο ΥΠΕΠΘ όπου η εκκρεμότητα της τοποθέτησης γραμματέα η τέλος πάντων διάδοχης κατάστασης δημιουργεί εκ των πραγμάτων κωλυσιεργία. Το εν λόγω υπόμνημα θα αναρτηθεί στο blog και θα περιμένει και τυχόν δικές σας προτάσεις και τοποθετήσεις.
2. Στα πλαίσια των οικονομικών διεκδικήσεων και παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία θα θέσουμε ως διεκδίκηση τα παρακάτω 4 επιδόματα.
1. Επίδομα εξετάσεων
2. Επίδομα πληροφορικής
3. Επίδομα ανθυγιεινών συνθηκών
4. Επίδομα διαχειριστικών λαθών
Για το θέμα του επιδόματος εξετάσεων αποφασίστηκε να τεθεί στην πολιτική ηγεσία για την άμεση χορήγηση του απο εδώ και πέρα και έγινε αποδεκτό να υπάρξει διερευνητική κίνηση κατά πόσον οι συνάδελφοι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε δικαστική διαδικασία για την χορήγηση της παραπάνω αμοιβής αναδρομικά.
3. Εγινε συζήτηση για τα προβλήματα που προέκυψαν απο την ψηφιοποίηση και τελικά αποφασίστηκε μιας και το θέμα είναι περισσότερο υπηρεσιακό να προταθεί απλώς στο υπουργείο να φροντίσει ώστε το υδατογράφημα να τοποθετηθεί σε εμφανέστερο σημείο ώστε να αποφευχθεί η δυνατότητα οργανωμένης εκτύπωσης του υλικού.
4. Επειδή διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μια δυσαρμονία στην λειτουργία των υπηρεσιών απο την μη τοποθέτηση προϊσταμένων προτείνεται σε όλους τους συναδέλφους που ασκούν τα ανάλογα καθήκοντα επί της ουσίας να υποβάλλουν αίτηση προς το υπηρεσιακό συμβούλιο με αίτημα την επίσημη τοποθέτηση τους ώστε μέσω των εκπροσώπων μας εκεί να δούμε τις απόψεις του ΥΠΕΠΘ και να παρέμβουμε αναλόγως.
5. Εγιναν δεκτές όλες οι αιτήσεις εγγραφής νέων μελών που έφτασαν στο ΔΣ μέχρι τις 10-11-2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: